Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 08-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 08-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 08-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Valencia – Barcelona

Valencia se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din La Liga, cu 40 de puncte acumulate in 22 de partide de campionat. De partea cealalta, Barcelona ocupa prima pozitie a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 58 de puncte. Barcelona a reusit sa se impuna in mansa tur de pe teren propriu la limita, scor 1-0. Desi Valencia traverseaza o perioada slaba, oaspetii nu pot sta inca linistiti, tinand cont de faptul ca miza este una foarte mare, iar gazdele se pot monta pentru aceasta partida. Ma astept la un duel spectaculos, in care ambele formatii vor conta in ofensiva, asadar ma astept ca cele doua sa isi puna amprenta serios asupra tabelei de marcaj.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.50 la Unibet

Galatasaray – Konyaspor

Galatasaray a avut o partida dificila pe terenul celor de la Konyaspor in mansa tur a sferturilor de finala ale Cupei Turciei, partida terminandu-se la egalitate, scor 2-2. De aceasta data insa, Galatasaray va beneficia din plin de aportul fanilor, asadar ma astept la o partida dominata in intregime de gazde. Tinand cont si de faptul ca oaspetii nu impresioneaza cu nimic in acest an, recomand victoria si automat calificarea celor de la Galatasaray, in semi-finalele competitiei.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.46 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.19 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>