Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 07-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 07-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 07-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Sevilla – Leganes

Sevilla se claseaza in acest moment pe pozitia a 6-a a clasamentului din La Liga, cu 33 de puncte acumulate in 22 de partide de campionat. De partea cealalta, Leganes ocupa pozitia a 12-a a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 29 de puncte. Sevilla este inconstanta in ultima perioada, venind dupa un esec usturator in campionat, 5-1 in fata celor de la Eibar. De partea cealalta, Leganes este fara infrangere in ultimele 5 partide oficiale, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De altfel, in ultimele 5 partide directe dintre cele doua, ambele au reusit sa marcheze, asadar ma astept la un nou duel frumos, in care ocaziile de poarta nu vor lipsi de nicio parte.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.50 la Unibet

FC Porto – Sporting

FC Porto si Sporting reprezinta doua din principalele candidate la titlu in acest sezon in Portugalia. Cele doua echipe sunt nevoite sa se infrunte acum si pentru un loc in ultimul act al Cupei Portugaliei, asadar ma astept al o partida tensionata, cu ocazii de ambele parti. Tinand cont de fotbalul placut practicat de ambele echipe, ma astept la minim un gol marcat de cele doua in partida.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.91 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.86 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>