Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 05-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 05-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 05-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Watford – Chelsea

Watford se claseaza in acest moment pe pozitia a 11-a a clasamentului din Premier League, cu 27 de puncte acumulate in 25 de partide de campionat. De partea cealalta, Chelsea ocupa pozitia a 4-a a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 50 de puncte. Elevii lui Antonio Conte au nevoie de un sucecs in aceasta partida, pentru a ramane in continuare pe locurile de UEFA Champions League. Tinand cont de forma slaba a celor de la Watford, ma astept la o partida dominata in intregime de londonezi, care e posibil sa il titularizeze in premiera pe Olivier Giroud.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.65 la Unibet

CFR Cluj – Concordia Chiajna

Cei de la CFR Cluj se gasesc in acest moment pe pozitia a 2-a a clasamentului din Liga 1, cu 49 de puncte obtinute in 22 de etape. Concordia Chiajna ocupa pozitia a 11-a a clasamentului, cu 24 de puncte acumulate. FCSB a reusit sa castige prima partida de la revenirea campionatului, cu Gaz Metan Medias, astfel ca echipa lui Dan Petrescu are nevoie de un succes pentru a reveni in fotoliul de lider. Chiajna nu impresioneaza cu nimic in acest sezon, asadar ma astept la o partida dominata de clujeni.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.26 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.07 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>