Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 04-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 04-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 04-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Liverpool – Tottenham

Liverpool se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din Premier League, cu 50 de puncte acumulate in 25 de partide de campionat. De partea cealalta, Tottenham ocupa pozitia a 5-a a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 48 de puncte. Ambele echipe au nevoie de puncte in lupta pentru podium, asadar ma astept la o partida spectaculoasa. Atat Kane, cat si Salah sunt in forma maxima, iar recomandarea mea este una bazata pe goluri, cat mai multe la numar.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 1.58 la Unibet

Crystal Palace – Newcastle

Cei de la Crystal Palace se gasesc in acest moment pe pozitia a 13-a a clasamentului din Premier League, cu 26 de puncte obtinute in 25 de etape. Newcastle ocupa pozitia a 14-a a clasamentului, cu 24 de puncte acumulate. Cele doua echipe se afla in zona retrogradbila de ceva timp, asadar acestea au nevoie de puncte cat mai repede, pentru a putea avansa. E destul de dificil de prezis o invingatoare intr-un astfel de duel, in care ambele echipe sunt inconstante in evolutii. Recomandarea mea, la fel ca la partida de mai sus, este una bazata pe goluri.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 2.17 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.42 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>