Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 01-04-2018

Biletul zilei la pariuri azi 01-04-2018

Biletul zilei la pariuri azi 01-04-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

FCSB – Poli Iasi

FCSB se afla intr-o lupta foarte stransa la titlu cu CFR Cluj si CSU Craiova, iar orice pas gresit in acest moment le poate fi fatal acestora. Poli Iasi reprezinta poate cel mai modest adversar din play-off, moldovenii nereusind inca sa obtina vreun punct in aceasta parte a sezonului. Ma astept la un duel dominat in intregime de echipa lui Nicolae Dica si la un succes al acestora fara prea mari emotii.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.35 la Unibet

Chelsea – Tottenham

Chelsea are probleme serioase in acest sezon, echipa fiind aproape de a ramane in afara locurilor de UEFA Champions Legue. Acestia se afla la 5 puncte distanta de Tottenham, asadar succesul le este vital in aceasta partida. De partea cealalta, Tottenham vine dupa o serie foarte buna de meciuri, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. Ma astept la o partida spectaculoasa, cu ocazii de ambele parti, iar golurile cu siguranta nu vor intarzia sa apara.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.71 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.37 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

  • Micu_protectorul_lumii.

    Cred ca iese, micu urechiila

  • CIOBANII

    intrati pe ciobanii pls, like share si subscribe johnilooor, haaatz se stie

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>