Biletul zilei Fotbal 9-11-2019 – Cota 4.29 – de la Cristian

0
22

 

Biletul zilei 09-11-2019 cota 4.29 de la Cristian

Biletul zilei de astazi este format din 5 evenimente, trei evenimente din Premier League, 1 eveniment din LaLiga si un eveniment din Romania prin meciul Botosani – FCSB .Pe acest bilet avem cote intre 1.20 pana la 1.48 , cota finala de pe bilet fiind de 4.29


Tottenham – Sheffield UTD Gazdele vin din Serbia cu moralul ridicat , trecand de Steaua Rosie cu scorul de 4-1. Au lotul ofensiv complet, lipsind Lloris si Vertonghen. Ma astept de la acest meci ca atacantul, capitan, Kane sa speculeze o eroare in defensiva inca din prima repriza.

Southampton – Everton Parcursul bun al gazdelor pe teren propriu nu este intamplator, atunci cand echipa joaca acasa, spectatorii fac un adevarat spectacol incurajand echipa. In 9 din ultimile 10 meciuri disputate acasa au reusit sa marcheze tocmai de aceea ma astept si de la acest meci sa vad cel putin un gol pentru gazde

Valencia – Granada In toate cele 27 de partide disputate intre cele 2 echipe, din istorie, oaspetii nu au reusit mai mult de un rezultat de egalitate. Valencia, desi este mai jos in clasament, dispune de un lot mai valoros. Cu o eventuala victorie in aceasta seara, ar egala la puncte Granada. Ma astept la un gol rapid, inca din prima repriza.

Leicester – Arsenal Un adevarat derby in Premier League, sunt doua echipe puternice , clasate pe locurile 4 respectiv 5. Sunt doua echipe ofensive, ce marcheaza la aproape orice meci.Ma astept de la aceasta partida, sa vad multe goluri.

Botosani – FCSB De la numirea ca antrenor a lui Vintila pe banca bucurestenilor, echipa s-a transformat si a inceput sa urce in clasament. In ultimile 10 meciuri disputate in deplasare, FCSB a inscris in 8 dintre acestea. Forma buna instalata la echipa ma face sa cred ca oaspetii vor marca in acest meci.

 

Tottenham - Sheffield UTD peste 0,5 goluri in a doua repriza
Valencia - Granada peste 0,5 goluri in prima repriza
Leicester - Arsenal Ambele echipe marcheaza

Biletul zilei la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 2.03 pentru victoria lui Leicester, in mare parte datorita valorii lotului si avantajul propriului teren in timp ce Arsenal are 3.75  la victorie pe Fortuna Cea mai mare cota pe GG este la Winmasters daca vreti sa jucati acest pronostic. Bookmakerii vad reusite de ambele parti si de aceea avem o cota de 1.51 pe Winmasters.