Biletul zilei fotbal 7.11.2019 de la Marius

0
42

Biletul zilei fotbal 7.11.2019 de la Marius

Biletul zilei de astazi este format din 5 meciuri din Europa League, unde avem cote intre 1.33 pana la 1.72 pe bilet, ca in final sa ajungem la o cota de 7.19.

Borussia Monchengladbach – AS Roma este prima selectie pe biletul zilei, se intalnesc doua formatii care practica un joc fotbal ofensiv, meciul tur dintre cele doua s-a terminat la egalitate, 1:1. Ambele echipe au inscris cel putin o data in ultimele 4 jocuri disputate in competitiile oficiale si ma astept ca si de data aceasta sa avem parte de goluri.

Standard Liege – Eintracht Frankfurt este duelul pentru locul 2 in grupa F de Europa League. Echipa oaspete se afla intr-o forma buna, mai ales dupa ce etapa precedenta de campionat au invins Bayern Munchen cu scorul de 5:1. Consider ca Frankfurt este peste Liege atat ca valoare cat si ca forma de moment. In meciul tur nemtii s-au impus cu 2:1. Propunerea mea este x2.

CFR Cluj – Rennes este meciul in care gazdele pornesc usor favorite din doua motive: nu au mai pierdut un meci oficial acasa din august, 0:1 cu Slavia Praga si al doilea motiv este faptul ca oaspetii nu traverseaza o forma deloc buna, au reusit doar o victorie in ultimele 11 partide disputate. In meciul tur, CFR Cluj s-a impus cu 1:0. Propunerea mea este 1x.

Wolfsburg – Gent se anunta un meci spectaculos din cauza faptului ca ambele echipe au un joc ofensiv foarte bun, in ultimele doua meciuri ale fiecarei echipe s-au marcat cel putin 3 goluri. In meciul tur, scoru a fost 2:2. Ma astept ca golurile sa nu lipseasca din acest meci, iar pronosticul meu este peste 2,5 goluri.

Braga – Besiktas este un duel dezechilibrat deoarece se intalnesc prima clasata cu ultima. Oaspetii nu au obtinut rniciun punct, in timp ce gazdele au 7 puncte. In meciul tur, Braga s-a impus la Besiktas cu 2:1 si ma astept ca si de data aceasta sa o faca. Turcii au sanse minime de calificare si probabil se vor axa mai mult pe campionat. Pronosticul meu este “1 solist”.

Biletul zilei la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 2.40 pentru victoria celor de la CFR Cluj, in mare parte datorita avantajului terenului propriu, in timp ce Rennes are 3.10 la victorie pe Sportingbet. Cea mai mare cota pe over 2,5 goluri este la Fortuna, daca vreti sa jucati acest pronostic. Bookmakerii ofera o cota de 2.05 pentru pronosticul ambele echipe marcheaza de care puteti profita pe Unibet.