Biletul zilei Fotbal 10.11.2019 – Cota 9 – de la Cristian

0
48

Biletul zilei Fotbal 10-11-2019 – Cota 9 – de la Cristian

Biletul zilei de astazi este format din 4 evenimente, 2 evenimente din Italia, 1 eveniment din Romania si 1 eveniment din Anglia prin derby-ul week-end-ului Liverpool vs Manchester City .Pe acest bilet avem cote intre 1.30 pana la 1.99 , cota finala de pe bilet fiind de 9.03


Dinamo – CFR Cluj Gazdele reusesc sa isi imbuneze fanii, nu prin rezultate cat prin goluri aproape la fiecare meci. Se mobilizeaza extrem de bine in fata echipelor mai puternice. Oaspetii au un parcurs excelent atat in Liga 1 cat si in Champions League. Ma astept la goluri de ambele parti .

Liverpool – Manchester Ciy Probabil unul din cele mai frumoase meciuri de vazut in acest week-end. Gazdele sunt pe primul loc, si vor sa ramana acolo de vreme ce Manchester City ocupa pozitia a 4. Ofensivele celor doua echipe pot schimba oricand soarta partidelor drept urmare ma astept la goluri de ambele parti.

Juventus – AC Milan Derby-ul italian se poate transforma insa intr-un meci de antrenament pentru gazde. Oaspetii nu isi mai gasesc forma de alta data pe cand Juventus devine din ce in ce mai agresiva prin joc. Ma astept totusi ca oaspetii sa se mobilizeze pentru un astfel de derby si ambele echipe sa marcheze.

Parma – Roma Dupa infrangerea din Champions League a lui Roma in fata lui Monchengladbach, cu un gol in prelungirile meciului, ma astept ca echipa sa forteze o victorie in aceasta runda de campionat. Ma astept ca oaspetii sa inscrie rapid in meci pentru a lua initiativa victoriei.

 

Liverpool - Manchester City Ambele echipe marcheaza si peste 2,5 goluri
Juventus - AC Milan Ambele echipe marcheaza
Parma - Roma Gol in prima repriza

Biletul zilei la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 2.72 pentru victoria lui Liverpool, in timp ce Manchester City are 2.66 in mare parte datorita valorii lotului ,la victorie pe Fortuna. Cea mai mare cota pe GG este la Winmasters daca vreti sa jucati acest pronostic. Bookmakerii vad reusite de ambele parti si de aceea avem o cota de 1.54 pe Winmasters.