Betfair Sport

Casa de pariuri sportive Betfair este una dintre cele mai cunoscute din Europa în ceea ce privește platforma de Exchange Bet. Prin intermediul acesteia aveți ocazia să faceți propuneri de pariuri alături de alți jucători online. Betfair România este singura agenție de pariuri de acest tip, fiind totodată și principala alegere a celor mai experimentați pariori. Platforma site-ului este una obișnuită care asigură o foarte bună colecție de opțiuni de pariere valabile atât live, cât și standard. Ofertele promoționale puse la dispoziție sunt cu adevărat generoase fiind accesibile tuturor jucătorilor indiferent de bugetul acestora. Serviciile operatorului pot fi accesate cu ușurință și prin intermediul versiunii mobile a site-ului.

Cum este secțiunea de Sportsbook?

Prin intermediul secțiunii de Sportsbook a operatorului Betfair puteți realiza pariuri pre-live și live în orice moment al zilei. Agenția pune la dispoziție utilizatorilor săi 31 de sporturi cunoscute și mai puțin cunoscute. Opțiunile de pariere sunt foarte variate, aveți ocazia să faceți pariuri cât de complexe doriți, chiarși la meciurile din ligile inferioare din România. Pe lângă opțiunea de pariu live, puteți să urmăriți prin Live Stream cele mai importante evenimente ale zilei din diferite sporturi. Toate acestea sunt disponibile, atât prin intermediul aplicației mobile dedicate, cât și prin versiunea mobilă a site-ului.

Cum este versiunea mobile?

Betfair România deține, pe lângă versiunea mobile a site-ului (Betfair mobile), două aplicații mobile dedicate telefoanelor mobile și tabletelor: una pentru secțiunea de Sportsbook (Betfair Sportsbook) și una pentru betting exchange (Betfair Betting Exchange). Ambele aplicații se pot descărca gratuit din magazinul specializat AppStore pentru device-urile cu sistem de operare iOS și de pe site-ul Betfair România pentru dispozitivele cu Android, Betfair App. Aplicațiile se mișcă ireproșabil și conțin aceleași opțiuni de pariere și oferte promoționale ca  cele de pe site.

Se poate paria Live?

Toate opțiunile de pariere de pe site sunt disponibile și în modul Live. Astfel, aveți ocazia să efectuați  bilete pariuri pe echipele favorite chiar dacă meciul a început de ceva timp. De asemenea, puteți întrerupe biletele oricând doriți prin opțiunea inedită de Cash Out. Desigur, pariurile prin Betfair Live se pot realiza și prin intermediul aplicației mobile sau versiunii mobile a site-ului.

Sporturile disponibile parierii

Pe site-ul Betfair aveți la dispoziție nu mai puțin de 31 de sporturi diferite, incluzându-le pe cele mai cunoscute ca fotbalul, baschetul, tenisul și handbalul. Pentru cele mai populare dintre aceste există numeroase bonusuri și oferte promoționale ce constau în freebet-uri, bani bonus sau pariuri sigure.

Fotbal

Pentru fotbal oferta Betfair conține meciuri din compeții importante ca Euro 2020, Champions League, Europa League, dar și meciuri din ligile de top din Europa precum, Bundesliga, LaLiga, Premier League etc. Supriza operatorului este că le dă ocazia utilizatorilor săi să efectueze pariuri, pe lângă Liga 1, și la ligile inferioare din România.

Tenis

Oferta de tenis este cea standard cu competițiile ultracunoscute ca WTA, ATP, Laver Cup și multe altele. De asemenea, turneele de tip Grand Slam și US Open se află într-o secțiune dedicată.

Baschet

Pentru baschet puteți paria pe cele mai importante competiții precum, NBA, NCAA, Eurocup și Euroleague, dar și pe meciurile din campionatele interne ale țărilor europene.

Handbal

Secțiunea de handbal nu este foarte dezvoltată. Se pot efectua pariuri doar la câteva competiții Liga Campionilor și Cupa  EHF și câteva campionate interne.

[maxbutton name=”Betfair”]

Bonusurile și Promoțiile

Competiția este una acerbă în domeniul gamblingului, casele de pariuri online concurează astfel în permanență. Fiecare trebuie să aducă ceva nou sau mai bun decât celălalt operator, iar acest lucru este cel mai adesea reprezentat prin bonusuri și oferte promoționale care mai de care mai atractive. Există mai multe tipuri de bonusuri: bonus de bun venit, bonus de loialitate, bonus Betfair fără depunere, bonus periodic etc. Bonusurile de bun venit sunt dedicate noilor utilizatori și sunt văzute ca principalele atracții ale unei case de pariuri. Bonusurile de loialitate se adresează jucătorilor cu o oarecare experiență aducându-le acestora diverse avantaje materiale.

Bonusul de bun venit

Betfair bonus de bun venit este destul de consistent, fiind capabil să vă aducă câteva venituri suplimentare importante. Prin intermediul acestuia puteți câștiga 50% din valoarea primei dumneavoastră depuneri pe site. Limita cadoului este setată la 450 RON. Este de menționat faptul că doar depunerile cu cardul sunt eligibile acestui bonus.

Bonusul de loialitate

Bonusul de loialitate Betfair este unul săptămânal și se adresează tuturor jucătorilor care efectuează pariuri combo. Premiul constă într-un bonus de 25 RON dacă efectuați un pariu sau  mai multe  în secțiunea de Sportsbook a căror miză totală să atingă 125 RON. Biletul trebuie să conține minim 4 evenimente sportive din orice sport.

Alte bonusuri

Bonusul pariu fără risc este dedicat platformei de Exchange a site-ului Betfair. De această ofertă pot profita doar jucătorii care nu au realizat încă primul pariu în această secțiune a site-ului. Astfel, dacă pierdeți primul pariu efectuat, suma vă va fi returnată în limita a 25 RON.

Cum este interfața site-ului?

Interfața site-ului este simplă, atractivă și ușor de folosit. Puteți face tranziția rapidă de la secțiunea de Sportsbook la cea de Exchange printr-o simplă selectare a meniului dorit. Pentru fiecare secțiune în parte sunt prevăzute scurtături către streamul live al evenimentelor sportive, promoțiile dedicate și către principalele sporturi destinate pariurilor. Un avantaj important al site-ului Betfair este că are disponibilă opțiunea de Cash Out prin intermediul căreia puteți întrerupe oricând biletul zilei, chiar și în timpul unui meci. Site-ul asigură și o descriere detaliată a fiecărui eveniment sportiv prin live text, diverse ponturi pariuri, dar și o listă a tuturor rezultatelor din ultima perioadă.

Serviciul de asistență clienți

Indiferent de ce problemă sau nelămurire ați avea cu privire la contul personal, tranzacțiile dumneavoastră, anumite promoții active sau opțiuni de pariere, departamentul de asistență clienți vă stă la dispoziție. Personalul este amabil, răbdător și destul de rapid. Există o serie de metode de contact: cea prin Live Chat, în care timpul de răspuns este sub 1 minut și metoda prin e-mail care se realizează prin completarea formularului atașat. De asemenea, există și o listă în secțiunea de Asistență și Contact a celor mai frecvente întrebări și răspunsurile corespunzătoare pe care ar fi bine să o aveți în vedere.

[maxbutton name=”Betfair”]

Opțiunile de depunere și retragere

Casa de pariuri online Betfair prevede mai multe metode de depunere și retragere a banilor: cardurile de credit Visa și MasterCard, portofele electronice paysafecard, Skrill și NETELLER, dar și transferul bancar electronic. Operatorul percepe un comision de 5% pentru pariurile din platforma de Exchange. Toate metodele sunt ultrasecurizate prin metode de criptare capabile să vă asigure siguranța identității și a banilor dumneavoastră. Trebuie să rețineți că metoda prin care realizați prima depunere va fi prestabilită și pentru retragerea de numerar. Site-ul operează cu foarte multe tipuri de monezi.

Depuneri

Depunerile se pot realiza prin toate metodele menționate anterior, iar timpul de procesare al acestora este de obicei instant, cu excepția transferului bancar care poate dura câteva zile. Nu se percepe comision pentru depuneri. Sumele minime de depunere sunt de 10 euro sau echivalentul lor în lei.

Retrageri

Retragerile sunt disponibile prin majoritatea modalităților enunțate, cu excepția paysafecard-ului prin care se poate doar depune. Timpul de procesare al retragerilor este de 2-3 zile pentru majoritatea metodelor și de 4-5 zile pentru transferul bancar. Sumele de retragere minime sunt identice cu cele depunere cu mici variații. Comisionul prin card de credit este de 1,5%.