Acasa / stiri sport online / Special / Bataie la petrecerea FRF. Prunea a batut un consilier FRF

Bataie la petrecerea FRF. Prunea a batut un consilier FRF

S-a lasat cu “scantei” aseara la peterecerea organizata de Federatia Romana de Fotbal dupa meciul de fotbal disputat la Ploiesti cu Insulele Feroe (scor 1-0)

Florin Prunea are pe rol un proces  FOTO: ilfovsport.ro

Totul a pornit atunci cand consilierul FRF Gabriel Bodescu a facut cateva afirmatii nu tocmai placute la adresa jucatorilor nationalei care nu au prestat cel mai bun fotbal la Ploiesti. In replica Prunea a spus : “Cine ești tu, mă, de vorbești așa despre fotbaliști? Unde ai jucat tu?” – aplicandu-i o  lovitura in zona ochiului stang.

Incidentul a avut loc in jurul orei 04.00, o persoana apeland numarul de urgete 112. O ambulanta si un echipaj al Politiei s-au prezentat la locul incidentului.

Incidentul care a avut loc in Hotelul Ramada Parc a fost confirmat si de alti membri din Adunarea Generala FRF.

Contactat tefonic de catre sportnews.ro, Prunea a negat totul declarand: ”Sunt tâmpenii, terminați cu bazaconiile! Voi sunteți ziariști serioși, nu scrieți așa ceva! A fost doar o discuție în contradictoriu!”.

Adevarat sau nu, cert este faptul ca astazi la sedinta Adunarii Generale a FRF, consilierul Gabriel Bodescu avea aplicat un plasture la ochiul stang. Prunea nu a fost prezent, desi presedinte de club fiind avea drept de vot, relateaza sportnews.ro!

 

Citeşte şi

Chivorchian, pus sub acuzare de DNA!

Gheorghe Chivorchian, fostul director executiv al clubului de fotbal Poli Timişoara, în prezent secretar general …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>