Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Bătaie ca în filme în fotbalul mic! Fuse s-a aruncat în fața mașinii!

Bătaie ca în filme în fotbalul mic! Fuse s-a aruncat în fața mașinii!

Un meci din fotbalul mic s-a încheiat într-o bătaie generală, așa cum se întâmplă deseori la acest nivel, consemnează site-ul sportcalarasean.ro.

Partida dintre Viitorul Soldanu și Unirea Frasinet a fost întreruptă în minutul 73, atunci când formația oaspete conducea pe tabela de marcaj cu scorul de 2-1. Atunci, jucatorii gazdelor au luat-o razna.

Florin Stoican – Fuse, de la Unirea Frăsinet, a fost alergat de către Dan Bigan, de la amfitrioni. Ce a urmat este demn de un scenariu de acțiune.

”Portarul gazdelor a lovit un jucător de la noi. M-am dus și i-am zis arbitrului să-i dea măcar un cartonaș galben. Atunci, Dan Bigan a venit spre mine și a început să mă fugărească împreuna cu portarul lor. Am fugit, au venit după mine, mai erau și cativa spectatori, am sărit gardul, am fugit prin trifoi și pe urmă am ieșit pe șosea și m-am pus în fața unei mașini, care a oprit. M-am urcat imediat și i-am rugat să mă ducă până la Budești. Am coborât la benzinaria de acolo și am așteptat microbuzul echipei, ca să vină să mă ia. Am crezut că o să mor. Dacă mă prindeau cei de la Soldanu, cred că acum eram la Spitalul de Urgență”, a declarat Fuse, pentru sursa amintită.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>