Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga a II-a / Baraj promovare Liga 1: Dunărea Călăraşi a învins-o cu 3-1 pe UTA

Baraj promovare Liga 1: Dunărea Călăraşi a învins-o cu 3-1 pe UTA

Baraj promovare Liga 1: Dunărea Călăraşi a învins-o cu 3-1 pe UTA
Baraj promovare Liga 1: Dunărea Călăraşi a învins-o cu 3-1 pe UTA


Dunărea Călăraşi a obţinut o victorie importantă în prima manşă a barajului ocupantelor locului 2 din cele două serii ale ligii secunde, învingând-o cu scorul de 3-1 (2-1) pe UTA Bătrâna Doamnă. Golurile gazdelor au fost marcate de Valentin Alexandru (4, 45) şi Baudoin Kanda (80). Penntru oaspeţi a înscris fostul mijlocaş al Astrei şi a lui Dinamo, Sorin Strătilă, în minutul 42. Meciul a avut loc la Călăraşi, pe stadionul “Ion Comşa”. Au asistat 3.000 dde spectatori. Partida retur va avea loc sâmbătă 4 iunie, la Arad. UTA are nevoie de un 2-0 pentru a juca cu FC Voluntari, echipa clasată pe locul 6 în play-out.

Adrian Mihalcea:N-aș vrea să cuantific șansele de calificare, important e că am câștigat la o diferență de două goluri. Păcat că am luat gol. Mergem cu prima șansă la Arad, mergem să câștigăm și acolo. Nu suntem o echipă care să se apere. Eu am pregătit acest meci de mult timp, nu m-am culcat pe o ureche. Alta este dezamăgirea mea, că suntem supuși la un ritm infernal, Doamne ferește să nu se întâmple vreo nenorocire. Jucăm patru meciuri în zece zile! Nu ne gândim încă la meciul cu Voluntariul, încerc să-i refac fizic și psihic pe jucători pentru meciul de la Arad. Vali Alexandru e un jucător important, cred că dacă vom promova direct va rămâne aici. E de tipul lui Cămătaru. Nu ar fi un miracol să promovăm, ar fi încununarea unui an extraordinar făcut de elevii mei. Nu vreau să sar etapele, mă gândesc doar la meciul de la Arad“.

Roland Nagy:Am început cum nu ne-am fi dorit, primind gol în minutul 4. Am ieșit apoi la joc, știam că au jucători periculoși pe contre, am făcut 1-1, dar lipsa de experiență și concentrare au făcut ca gazdele să intre în avantaj înainte de pauză. Am început să punem probleme și să credem mai mult că putem obține ceva, dar am primit golul trei, care a distanțat puțin lucrurile. Pe final, am avut ocazie de singur cu portarul… Într-o dublă manșă este posibil orice. E un rezultat pe care putem să îl remontăm, știm să jucăm în fața suporterilor noștri. Repet, ne vom agăța de orice șansă!“.

Dunărea Călăraşi: Lungu – Ţenea, Panait, Popescu, Matei – Vădrariu (32 Balint, 81 Andrei), Popescu, Kanda, Alami (Chiţu) – Stoica, V. Alexandru. Antrenor: Adrian Mihalcea.

UTA Bătrâna Doamnă: Miron – Covaci, Manea, Botiş, Burlă – Strătilă (72 C. Rus), Chindriş, Tănase (63 Jorza), Copil (86 Ad. Petre) – Man – Curtuiuş. Antrenor: Roland Nagy.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>