Acasa / Pariuri / Auzi, Superbet? Câștig sau nu bilete la Franța – România? Prima reacţie a venit de la Mirela (Superbet)

Auzi, Superbet? Câștig sau nu bilete la Franța – România? Prima reacţie a venit de la Mirela (Superbet)

După ce Sport24h.ro a prezentat ultima campanie pe on-line și pe off-line a agenției Superbet ca pe o bătaie de joc la adresa jucătorilor la pariuri, casa de pariuri a repus pe piață concursul pe care tocmai îl retrăsese. Dar, a modificat, din mers, condițiile! Numai că schimbările sunt și ele comice, dacă nu ar fi unele batjocoritoare.

Neavând dreptul să acorde ca premii constând în bilete de intrare la meciul Franța-România, de la Euro 2016, așa cum promitea când a dat drumul campaniei (18 martie 2016), Superbet a repus promoția pe piață, duminică, dar cu anumite nuanțe. Fiindcă nu are voie să spună clar că acordă tichete de intrare la meciurile de la turneul final, oferta a fost transformată într-un mesaj cu…subînțeles.

Biletele au căpătat forma de ”frumoasă surpriză”. Se scrie la ”Termeni și condiții” că premiul ”va include și vizionarea meciului de fotbal din deschiderea EURO 2016, FRANȚA – ROMÂNIA”, dar o partidă de fotbal se poate urmări și de la televizorul dintr-o benzinărie, nu scrie nicăieri că este musai să fii pe stadion, pentru a o vedea. Iată ultimele condiții ale Superbet:

”Premiile reprezintă 10 excursii în FRANȚA plătite de Organizator. Excursia înseamnă cazare și mic dejun la un hotel de 3 stele în Paris, transportul București – Paris și retur, cu avion Tarom– clasa economică, plus….. o frumoasă surpriză în PARIS, capitala Franței, așa cum își dorește orice suporter adevărat al echipei naționale de fotbal a României, care va include și vizionarea meciului de fotbal din deschiderea EURO 2016, FRANȚA – ROMÂNIA”. Așadar, găselnița Superbet, pentru a repune promoția în circuit, a fost să nu scrie negru pe alb că oferă bilete de intrare la meciul de pe 10 iunie.

Regulile sunt foarte stricte pe piața pariurilor și a jocurilor de noroc, una reglemnentată strict de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), o instituție a statului.

ONJN susține că nicio campanie nu poate porni la drum fără ca regulamentul să fie aprobat de către acest organism. ONJN urmează să se pronunțe dacă, pe 18 martie, când a pornit concursul, Superbet avea sau nu acest regulament aprobat. Superbet riscă o pedeapsă care poate ajunge până la retragerea licenței. Cel mai probabil însă, se va alege cu o amendă.
 
După ce au închis promoția și au blocat accesul la site-ul pe care se făceau înscrierile, euro2016.superbet.ro, casa de pariuri Superbet a dat drumul concursului, dar cu termenii precizați mai sus, însă pe un alt site: https://franta.superbet.ro/. Pe 18 martie, când a pornit campania, site-ul respectiv nu exista!
franta
 
De ce Superbet a repus pe piață campania? De ”vină” sunt jucătorii, care au luat foc și se întrebau ce se va întâmpla cu biletele cu care au intrat deja în concurs pentru o tombolă care promitea bilete la meciuri, nu… ”surprize plăcute”.
Răspunsul pentru aceștia este simplu: au intrat să câștige bilete la meciul Franța – România, iar acum se trezesc că ar putea vedea partida dintr-un birt de la marginea Parisului! Unul dintre jucători a făcut dovada că a intrat la tombolă cu 237 de bilete necștigătoare (coduri).
adrian-349x620Sport24h.ro a solicitat puncte de vedere de la ONJN, Protecția Consumatorului și de la Superbet. 
RĂSPUNSUL SUPERBET a venit prin mail de la Mirela. Aceasta pretinde că această campanie este perfect legală (!!!???): “După începerea campaniei, ne-am sesizat singuri că, deși campania Superbet este perfect legală din punct de vedere al legislației României, textul promoțional care o însoțește ar putea fi reformulat pentru a se elimina unele controverse”, admiţând că textul iniţial putea duce cu gândul la lucruri ilegale (controverse)! Deşi nu apare nicăieri, Regulamentul ar fi fost aprobat din 4 martie la ONJN! Doar că acel Regulament, ce ar trebui să fie adus la cunoştinţa jucătorilor, nu este nicăieri publicat, cum nici în agenţii nu există!!! Concluzia? “Campania Superbet este perfect legală din punct de vedere al legislației României”. Interesant este că ONJN nu are nici o reacţie oficială, iar FRF pare nepăsătoare la confuziile create pe seama echipei naţionale şi nu reacţionează.
Vă prezentăm poziţia exprimată de Mirela (Superbet):

Superbet își respectă întotdeauna promisiunile!

Din dorința de a premia jucătorii fideli ai Superbet și a-i trimite pentru a fi în Franța, alături de echipa României la Turneul Final al Campionatului European, am lansat o campanie promoțională.

Campania are ca premii 10 excursii în Franța, la Paris, plătite integral de Superbet, incluzând transportul cu avionul București-Paris și retur, cazare în Paris la un hotel de 3 stele. La recepția hotelului, pe câștigători îi va aștepta o frumoasă surpriză, una care va avea loc în timpul meciului care va deschide turneul, Franța – România!

Campania are un Regulament de Funcționare, care a fost depus la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, așa cum prevede legea, inca din 4 martie 2016, anterior începerii campaniei promoționale.

După începerea campaniei, ne-am sesizat singuri că, deși campania Superbet este perfect legală din punct de vedere al legislației României, textul promoțional care o însoțește ar putea fi reformulat pentru a se elimina unele controverse. Ca urmare, am retras și modificat apoi pe site detaliile campaniei, aceasta fiind continuată, cu reformularea textului promoțional scris. Campania continuă și toți participanții își păstrează aceleași drepturi, raman valabile codurile introduse, cat si posibilitatea de a introduce toate biletele necastigatoare ce nu au putut participa la Campanie in timpul modificarii de pe site.

Așa cum știți, Superbet își respectă întotdeauna promisiunile!

Turneul final al Campionatului European de Fotbal 2016 suscită foarte mult interes și e de înțeles de ce companii din diverse domenii de activitate doresc să își răsplătească atât clienții, cât și colaboratorii prin cadouri legate de marele eveniment al verii. Campania Superbet nu numai că nu este înșelătoare, dar este probabil cea mai transparentă dintre cele derulate în România. Experiența ultimilor cinci ani, când Superbet a organizat tombole la care a oferit câștigătorilor de la sute de mii de lei, la mașini nou-nouțe, a demonstrat credibilitatea Superbet, pe care clienții noștri nu o pun la îndoială atunci când sute de mii pariază cu noi în fiecare zi.

Suntem cu toții suporterii echipei naționale de fotbal. Zece norocoși vor avea șansa să se afle la Paris în ziua marelui meci Franța – România, iar această excursie va fi oferită de Superbet. Aceasta e o promisiune pe care o vom onora!

Hai România!

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

  • luci82

    Cu alte cuvinte mergi in Franta si vezi meciul din fata televizorului. Cu 300 de euro oricine merge in Franta, in zilele noastre. Ceea ce conta cu adevarat era sa fii pe stadion, in acele momente unice! Oricum nu mai pariez la astia, ca nici oferta nu e asa grozava cum zic ei.

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>