Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Australian Open | Simona Halep a fost eliminată în primul tur

Australian Open | Simona Halep a fost eliminată în primul tur

Australian Open | Simona Halep a fost eliminată în primul tur
Australian Open | Simona Halep a fost eliminată în primul tur


Simona Halep şi-a dezamăgit din nou fanii, fiind eliminată la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, încă din primul tur. Jucătoarea română de tenis a fost învinsă la Melbourne, de Shelby Rogers (SUA), cu scorul de cu 6-3, 6-1.

Partida a durat o oră și 15 de minute. Românca, numărul 4 mondial, a cedat, surprinzător, în faţa americancei (52 WTA). Astfel, Shelby Rogers şi-a luat revanşa în faţa Simonei, după înfrângerea de la US Open 2015, când românca a câştigat, tot în două seturi, 6-2 şi 6-3.

Simona Halep:Am resimțit durere la genunchi. Mi-a fost dificil în setul al doilea să mă mișc pe teren, dar Shelby Rogers a meritat victoria. A fost agresivă și a lovit mingea foarte puternic. Am luat antiinflamatorii înainte de meci și în zilele anterioare. Pot să joc cam 45-50 de minute fără durere, dar apoi revine. Azi a apărut la 3-5 în primul set, iar apoi a fost greu să mai lupt… nu am putut face ce doream. Primele dureri le-am simţit anul trecut la Singapore, dar în extrasezon nu am mai avut probleme. Apoi, la finalul primului meci de la Shenzhen durerile au revenit. Aici am avut dureri în fiecare zi. Pot juca 45-50 de minute fără probleme, dar apoi vine durerea. Există o problemă la tendonul de la genunchiul stâng, dar nu se pune pronblema unei intervenţii chirurgicale. Nu este chiar aşa de grav. Voi face un nou examen medical şi probabil am nevoie de puţină odihnă. Sunt puţin frustrată, dar nu pot schimba nimic. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi apoi mă voi gândi la joc. Este prima dată când spun că din cauza unei accidentări nu am putut fi în meci“.

Simona Halep a participat la a șaptea sa ediţie la Australian Open, turneu unde are cele mai bune rezultate în 2014 și 2015, când a ajuns până sferturile de finală.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>