Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / fotbal liga campionilor / Astra Giurgiu vs FC København – Echipe probabile şi pronosticuri

Astra Giurgiu vs FC København – Echipe probabile şi pronosticuri

Astra Giurgiu vs FC København – Echipe probabile şi pronosticuri
Astra Giurgiu vs FC København - Echipe probabile şi pronosticuri


Liga Campionilor - Turul III preliminar - manşa I
 Data:        27 iulie 2016
 Ora:         20:30
 Live:        Digi Sport
 Stadion:     "Marin Anastasovici"
 Oraş:        Giurgiu
 Arbitru:     István Vad (Ungaria)

Astra Giurgiu

Marius Șumudică
Pentru Astra va începe sezonul în momentul în care va fi Şumudică pe bancă. Echipa nu are dirijor. E ca şi cum te-ai duce la operă şi nu e dirijor. Unul cântă într-un fel, unul suflă într-un fel. Eu am încredere în staff-ul meu, dar ei au crescut în spiritul unui antrenor secund, al unui preparator fizic. Eu consider că aşa m-am născut, m-am născut lider, sunt crescut să pot conduce un grup. Eu am fost în pregătire. Echipa asta nu a pierdut cu nimeni în pregătire, i-am bătut pe Copenhaga fără vârf de atac. Sunt prima persoană non grata din fotbalul românesc. Dacă vorbesc la telefon, dacă mă sună nevasta sau altcineva, vor crede că dau informaţii echipei. Te poţi aştepta la orice. Este clar că echipa va avea un handicap, să se bucure lumea că Şumudică nu e lângă ei“.

Daniel Niculae
Trebuie să ne trezim, pentru că miercuri este cu totul alt meci, de cupă europeană, în care trebui să nu primim gol în primul rând acasă. Arbitrajul a fost foarte bun. Trebuie să remediem greşelile înainte de meciul de miercuri pentru că dacă vom face aceleaşi greşeli nu avem nicio şansă. Am arătat foarte prost pe teren. Trebuie să luăm această înfrângere ca pe un duş rece şi să mergem mai departe“.

Echipa probabilă

S. Lung jr.
Vangjeli, Geraldo Alves, Fabrício, Júnior Moraes
Seto, Lovin, Boldrin
Boudjemaa, Filipe Teixeira, De Amorim

Antrenor: Marius Şumudică

Rezerve: Gavrilaş, Săpunaru, Oros, Al. Ioniță II, Boubakar, D. Niculae, D. Florea

Urmăreşte meciul online: Astra Giurgiu vs FC København

FC København

Echipa antrenată de norvegianul Ståle Solbakken vrea să se califice în grupele Ligii Campionilor, unde a jucat deja în turul II preliminar cu nord-irlandezii de la Crusaders Belfast, pe care i-a “măcelărit” cu scorul general de 9-0 (3-0 şi 6-0). “Løverne” au început excelent şi în campionatul Danemarcei, unde le-a învins pe Lyngby BK (3-0) şi Esbjerg fB (4-0). Aşadar ei au jucat până acum 4 meciuri oficiale, obţinând tot atâtea victorii, golaveraj 16-0! Totuşi campionii Danemarcei nu au întâlnit decât adversare de mâna a doua. Nici Astra Giurgiu nu e un mare club, dar oricum, va fi foarte greu de eliminat, astfel că jucătorii vor trebui să îi trateze cu seriozitate maximă. Ei au un moral foarte bun înaintea confruntării cu campionii României şi vor face tot posibilul să obţină un rezultat bun la Giurgiu, care să-i facă favoriţi la calificare în returul de pe “Parken”.

Meciurile lui FC København împotriva echipelor româneşti:
Sezonul 2009-2010, Europa League, Grupa K: CFR Cluj – FC København 2-0 şi 0-2
Sezonul 2012-2013, Europa League, Grupa E: Steaua Bucureşti – FC København 1-0 şi 1-1
Sezonul 2016-2017, Liga Campionilor, Turul III preliminar: Astra Giurgiu – FC København

Vezi aici cele mai bune ponturi pentru biletul zilei la Astra Giurgiu vs FC København

Ponturi fotbal

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>