Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / ASA Târgu-Mureş, aproape retrogradată în Liga 2

ASA Târgu-Mureş, aproape retrogradată în Liga 2

ASA Târgu-Mureş, aproape retrogradată în Liga 2
ASA Târgu-Mureş, aproape retrogradată în Liga 2


ASA Târgu-Mureş a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu FC Botoşani, cu scorul de 0-2 (0-2) şi mai are şanse minime de a evita retrogradarea. Golurile moldovenilor au fost marcate de Mihai Roman (27, 38).

  • Ionel Ganea: “Pentru noi plusul au fost cei 3 jucători pe care i-am promovat de la echipa a doua. E adevărat că nu mai avem șanse să ne salvăm, dar vom juca serios toate meciurile. Hagi trebuie să fie un exemplu pentru noi toți. A meritat acest titlu, pentru că Viitorul a avut constanță și asta a fost marele avantaj. Și la Târgu-Mureș e un potențial foarte mare, sunt condiții foarte bune. Acum să vedem ce se întâmplă cu planul de reorganizare și apoi se va face un proiect de viitor. Sunt și jucători cu experiență care vor să rămână”.
  • Leo Grozavu: “Sunt bucuros, nu fericit. E un meci câștigat, băieții merită felicitări pentru efortul făcut. Am avut multe situații de a marca, dar e bine că am câștigat și că nu am primit gol. Eu n-am auzit de un transfer al lui Moruțan la Steaua. El mai are multe de făcut la Botoșani, mai are multă mămăliguță de mâncat, cum se spune”.

ASA Târgu-Mureş: Pap – Velayos, M. Constantin, Tudose, G. Mendy – Petra, Gorobsov – Nicoliţă, Ferfelea (74 Balgiu) – Sin (61 Schieb) – C. Rus (54 Stoica). Antrenor: Ionel Ganea.

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, G. Miron, Tincu, S. Popovici – Cucu, Bordeianu, Vaşvari – Golofca (90+1 Moruţan), Kuku (71 Hergheligiu), M. Roman (80 L. Fülöp). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Gorobsov (44), C. Rus (50) – Unguruşan (45), Tincu (63)

Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova)

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>