Acasa / stiri sport online / Tenis / Masculin / Andy Murray castiga turneul de la Madrid

Andy Murray castiga turneul de la Madrid

Andy Murray castiga turneul de la Madrid
Andy Murray castiga turneul de la Madrid

Britanicul Andy Murray castiga turneul de la Madrid  pentru a doua oara in cariera, dupa victoria finala din 2008. Ieri l-a invins destul de clar pe Rafael Nadal, avand sanse reale de a se impune in premiera la turneul de la Roland Garros, care va debuta in doua saptamani.

Numarul 3 mondial l-a invins in finala pe ibericul Nadal cu 6-3; 6-2. Britanicul a inceput hotarat meciul, realizand breakul in chiar al doilea game. A fost singurul break al primului set. Nici la inceputul setului secund, Nadal nu s-a regasit, Andy Murray distantandu-se la 4-0.

Dupa meci, Murray a precizat ca Rafa a avut perioade in meci in care a jucat ca in vremurile lui bune, dar si perioade in care a comis multe greseli, relateaza skysports.com. Acesta a incheiat afirmand ca Rafael Nadal nu trebuie sa fie scos din calculele pentru titlu la Openul Francez, prestatia lui pe zgura fiind, in continuare, destul de buna.

Astfel, Rafael Nadal este pe 7 in clasamentul ATP, cea mai slaba pozitie din ultimii 10 ani. La Roma, ibericul are de aparat 600 puncte, intrucat a ajuns in finala sezonul trecut. In functie de jocul rezultatelor, acesta poate cobori chiar doua pozitii dupa turneul din Italia.

 

 

 

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>