Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / International / A fost descoperit un alt caz de coruptie

A fost descoperit un alt caz de coruptie

A fost descoperit un alt caz de coruptie
A fost descoperit un alt caz de coruptie

Un barbat de 28 ani a fost gasit vinovat pentru aranjarea unor meciuri, fiindu-i data marti sentinta de un an cu suspendare de un tribunal danez, relateaza abs-cbnnews.com.

Meciurile cu pricina dateaza din 2010, echipa implicata fiind Hvidovre, la care a evoluat si fostul goalkeeper al Danemarcei si al lui Manchester United Peter Schmeichel. Barbatul a fost acuzat ca ar fi aranjat 3 meciuri in urma cu 5 ani, precum si ca le-ar fi pariat, oferind informatiile unui sindicat din Filipine.

Se banuieste ca patru fosti jucatori ai celor de la Hvidovre ar fi fost si ei implicati in aranjarea acestor meciuri, tribunalul hotarand insa ca numele lor sa nu fie facute publice. Toti cei 4 jucatori au pledat ca fiind nevinovati.

Acest caz de aranjare a meciurilor a fost al doilea judecat de curand in Scandinavia. A fost descoperit un alt caz de coruptie saptamana trecuta, in Norvegia, cand un tribunal din Oslo a inchis 4 oameni, dintre care 3 fosti jucatori. Acestia au fost gasiti vinovati de frauda si coruptie in cea de-a treia divizie norvegiana. Cei 3 fotbalisti au avut ca si “complice” un parior suedez, care a castigat 57 000$ de pe urma meciurilor, conform kentucky.com. Suedezul a fost inchis la un an si jumatate, jucatorii scapand cu 8, respectiv 6 luni.

 

 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>