Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / Auto / A decedat un pilot de Formula 1

A decedat un pilot de Formula 1

A decedat un pilot de Formula 1
A decedat un pilot de Formula 1

Daca Michael Schumacher a stat ceva mai mult de noua luni in coma, dupa accidentul de schi, si a supravietuit, nu acelasi noroc l-a avut francezul Jules Bianchi.

Dupa 9 luni petrecute in coma, dupa gravul accident de anul trecut din Japonia, francezul a pierdut azi-noapte lupta cu viata, intr-un spital din Franta, comunica business-standard.

Ca in cazul lui Michael Schumacher, Jules Bianchi a avut si el parte de un accident stupid in luna octombrie a anului trecut. In conditii de pista umeda, acesta a intrat in coliziune cu o macara care era acolo pentru a recupera resturile monopostului lui Adrian Sutil.

Impactul a fost unul foarte violent, pilotul de 24 ani suferind multiple fracturi in zona capului in urma acelui accident.

Intr-un comunicat oficial, familia lui Bianchi a tinut sa multumeasca tuturor colegilor, prietenilor si fanilor francezului care au fost aproape de el in acele momente. In afara parintilor, Jules Bianchi mai are un frate si o sora Mai multi piloti, dar si seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, au transmis condoleante familiei.

Amintim ca Jules Bianchi a evoluat sezonul trecut pentru Marussia, pentru care a obtinut doua puncte pe circuitul de la Monaco. Au fost singurele sale puncte din cele 34 curse in care a evoluat. De asemenea, trebuie sa spunem ca a decedat un pilot de Formula 1 dupa 21 ani, ultimul pilot care a murit din cauza acestui sport fiind brazilianul Ayrton Senna.

Citeşte şi

Se pregateste o noua mutare la Ferrari

Se pregateste o noua mutare la Ferrari?

  Dupa ce la inceputul sezonului se zvonea ca Hamilton va veni la constructorul italian, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>