Acasa / 888sport

888sport

Introducere

Brandul 888 este unul dintre cele mai cunoscute și durabile companii din domeniul gamblingului. Compania s-a fondat în 1997, iar câțiva ani mai târziu s-a extins în mediul online prin crearea a 3 platforme de sport, casino și poker. Astfel, a fost creată platforma de pariuri sportive online 888sport. Puțin timp mai târziu, compania a apărut și în țara noastră sub numele de 888sport România. Platforma site-ului a suferit multe modificări și îmbunătățiri de-a lungul timpului, devenind tot mai facilă de la an la an. Prin intermediul acesteia puteți accesa numeroasele opțiuni de pariere standard și live din cadrul celor 34 de sporturi disponibile.

Cum este secțiunea de Sportsbook?

Secțiunea de Sportsbook a site-ului 888sport este una destul de dezvoltată din toate punctele de vedere. Pentru a realiza pariuri 888sport tot ce trebuie să faceți este să aveți în prealabil un cont deja înregistrat și ceva bani în cont. Puteți face pariuri standard cu o perioadă lungă de timp înaintea începerii evenimentelor sportive, dar și pariuri live în timp ce se joacă respectivele meciuri. Opțiunile de pariere sunt destul de mulțumitoare, în cadrul meciurilor de fotbal puteți paria pe diverse tipuri de scor, cornere, cartonașe acordate și multe alte combinații. Din păcate nu este implementată și opțiunea de Live Stream dedicată vizionării evenimentelor sportive live.

Cum este versiunea mobile?

Atât secțiunea de Sportsbook, cât și toate celelalte meniuri ale casei de pariuri 888sport pot fi accesate și prin intermediul aplicației mobile 888sport. Aceasta este dedicată telefoanelor mobile și tabletelor cu Android sau iOS. Din punct de vedere al funcționalități, aplicația se mișcă ireproșabil, având exact aceleași opțiuni ca și cele de pe site-ul principal, inclusiv opțiunile de pariere live și pre-live, întreaga gamă de promoții și modalitățile de tranzacționare.

Se poate paria Live?

Cum 888sport este o casă de pariuri online de top, era imposibilă să nu le ofere posibilitatea clienților săi de a efectua pariuri live. Aveți ocazia să realizați pariuri live atât prin intermediul secțiunii Sportsbook de pe site-ul principal, cât și în cea din aplicația mobilă dedicată. Opțiunile de pariere sunt destul de multe la număr, în special în cazul meciurilor din fotbal.

Pariați acum

Sporturile disponibile parierii

888sport România pune la dispoziție utilizatorilor săi nu mai puțin de 34 de sporturi diferite pentru bilete pariuri. Printre acestea se numeră cele mai preferate sporturi ca tenis, handbal și baschet, dar și sporturi mai puțin cunoscute în domeniul pariurilor, precum golf, esports sau WWE. Pentru toate acestea există promoții și bonusuri care vă pot aduce avantaje materiale importante dacă le veți include pe biletul dumneavoastră de pariuri. Sunt disponibile pariuri 888sport la evenimente sportive din cele mai populare competiții globale și europene la momentul respectiv. De asemenea, site-ul vă oferă și diverse ponturi pariuri pentru realizarea unui bilet zilnic cât se poate de sigur.

Fotbal

Pe lângă pariurile bine cunoscute din Liga 1 România, puteți face pariuri și la competițiile sportive din fotbal de mai mare importanță precum, Liga Campionilor, Europa League, Euro 2020, Cupa Mondială și altele. De asemenea, puteți paria și în ligile inferioare din țara noastră și din orice altă țară din lume.

Tenis

Pentru tenis sunt disponibile pariurile în toate turneele importante și mai puțin importante de pe tot globul. Astfel, aveți oportunitatea de a paria pe turnee ca WTA,  Grand Slam, ATP, Laver Cup  și multe altele.

Baschet

Baschetul este de asemenea înțesat de meciuri din toate ligiile și competițiile importante. Puteți realiza bilete cu meciuri din competiții ca NBA, NCAA, Euroleague, Eurocup, dar și cu meciurile simple de campionat din toată lumea.

Handbal

Pentru handbal nu sunt atât de multe opțiuni ca și în celalalte 3 sporturi, dar și aici aveți cu ce juca. Sunt disponibile meciuri din competițiile cunoscute ca Liga Campionilor și Cupa EHF și meciurile simple din 8 țări printre care și România.

Bonusurile și Promoțiile

Agenția de pariuri 888sport deține o gamă variată de promoții și oferte promoționale competitive în domeniul sportiv. Principala atracție a acestei secțiuni este reprezentată de un super bonus de bun venit capabil să atragă orice jucător începător cu un buget peste medie. Pe partea de loialitate, 888sport România îi bucură pe jucători cu o promoție de tip pariu sigur, în care le garantează banii  înapoi în cazul unei înfrângeri. Pe lângă aceste, apar periodic numeroase alte promoții cu durată limitată de timp. Cu ajutorul acestora puteți câștiga bani bonus, produse și chiar vacanțe. Urmăriți cât mai des această secțiune pentru a nu rata nicio ofertă.

Bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit al 888sport România este probabil cel mai generos bonus din mediul online în domeniul gamblingului. Prin intermediul acestuia aveți ocazia să câștigați până la 1000 RON bani bonus odată cu prima depunere în contul personal. Promoția vă garantează un cadou în valoare de 100% din prima depunere pe care o veți realiza pe site. Condițiile de pariere constau în rularea bonusului oferit de 10 ori la bilete ale căror cote totale depășesc 2.0.

Schema de loialitate

Pe partea de loialitate, operatorul îi bucură pe jucători cu un bonus 888sport de tipul pariu sigur. Cu ajutorul acesteia vă puteți recupera banii pariați dacă ați pierdut biletul din cauza unui singur meci. Condițiile necesare participării constau într-o cotă minimă de 1.3 pentru fiecare din cele 5 meciuri minime. De asemenea, va trebui să rulați suma returnată de 6 ori în cadrul altor pariuri sportive.

Alte bonusuri

Pe lângă cele menționate anterior, vă puteți bucura și de multe alte promoții speciale de sezon. Acestea apar de obicei în perioada sărbătorilor sau odată cu începerea marilor competiții. Puteți câștiga produse, bani bonus și procente de câștig pentru biletele realizate.

Cum este interfața site-ului?

Interfața site-ului 888sport este una atractivă și relaxantă a cărui fundal este negru, iar meniurile au diverse nuanțe de roșu și orange. Ca aspect, site-ul arată întradevăr bine. Ca funcționalitate, viteza site-ului este una mulțumitoare, majoritatea paginilor se încarcă instantaneu sau aproape instantaneu. Meniurile sunt dispuse inteligent, avem astfel în permanență scurtăturile și informațiile care ne interesează întotdeauna la îndemână. De-a lungul timpului, platforma și interfața site-ului au suportat numeroase modificări și îmbunătățiri, iar produsul final este unul cel puțin mulțumitor.

Serviciul de asistență clienți

Departamentul de relații clienți este unul aproape perfect. Personalul este foarte prietenos și cooperant în toate problemele și neclaritățile legate de site. Există două opțiuni de contactare a acestui serviciu de asistență clienți. Prima metodă este cea prin telefon la numărul +44 203 478 1907, iar cea de-a doua metodă este cea prin e-mail la adresa: suport@888.ro. Din păcate nu există momentan și opțiunea de Live Chat adoptată de majoritatea caselor de pariuri online, însă probabil aceasta va fi implementată în viitorul apropiat.

Opțiunile de retragere și depunere

Operatorul 888sport le asigură clienților săi mai multe modalități de depunere și retragere de numerar. Metodele sunt cele prin carduri de credit Visa și MasterCard, transferul bancar și portofelele electronice paysafecard, NETELLER și Skrill. Depunerile și retragerile minime trebuie să depășească 40 lei. Timpul de procesare al acestora variază destul de mult dacă sunteți client normal sau client VIP.

Depuneri

Puteți realiza depuneri de numerar prin toate metodele menționate anterior. Timpul de procesare este instant prin majoritatea metodelor cu excepția transferului bancar care poate dura până la 3 zile lucrătoare. Nu se percepe comision pentru depuneri.

Retrageri

Retragerile de numerar se realizează prin toate metodele cu excepția paysafecard-ului deoarece acesta este destinat doar depunerilor. Timpul de procesare al tranzacțiilor variază între 2-3 zile pentru majoritatea metodelor cu excepția transferului bancar care poate dura până la 5 zile. Nu se percepe comision pentru retrageri.

Pariați acum
echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>