510 echipe s-au înscris în Cupa Coca-Cola 2016. Marele premiu îi duce pe câștigători direct la EURO 2016

0
21
Cupa Coca-Cola

Peste 6.000 de liceeni din întreaga țară își vor disputa anul acesta titlul de campioni în ediția aniversară, cu numărul cinci, a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiție de fotbal în sală debutează cu 384 de echipe de băieți și 126 de echipe de fete, iar câștigătorii merg direct la Paris, la meciul România – Elveția din 15 iunie, din cadrul UEFA EURO 2016.

Anul acesta, interesul tot mai mare al fetelor pentru fotbalul în sală a echilibrat balanța înscrierilor. În 2015, totalul echipelor feminine depășea pragul de 100, în timp ce în 2016, acestora li s-au alăturat alte 22 de echipe din întreaga țară. În fruntea clasamentului se află județul Argeș, cu 10 echipe de fete înscrise anul acesta. În tabăra cealaltă, cele mai multe echipe de băieți vin din Arad, județ participant cu un total impresionant de 35 de echipe, dintre care 27 de băieți.

Cel mai mare număr de echipe înscrise, 41, s-a înregistrat și anul acesta în București. Printre județele cu mai multe echipe participante, în comparație cu anul trecut, se numără Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Galați, Gorj, Hunedoara, Prahova, Suceava, Vaslui, Vâlcea și Vrancea. Centrele regionale – Târgu Mureș, Bacău, Oradea și Constanța rămân în continuare în topul înscrierilor.

„Anul 2016 este unul important pentru noi, întrucât aniversăm cea de-a 5-a ediție a Cupei Coca-Cola. Ne mândrim cu faptul că popularitatea competiției a crescut constant, dovadă fiind numărul din ce în ce mai mare de jucători pe teren, dar și de suporteri care își susțin activ favoriții, din tribune. Într-un an în care toată România respiră fotbal, cum nu a mai facut-o de ceva timp, ne dorim să răsplătim pasiunea lor pentru fotbal cu premii demne de niște campioni.” a declarat Daria Gonța, Brand Manager Coca-Cola România & Moldova.
12946972_1134105573288477_1027880004_o

Câștigătorii de anul acesta ai competiției, o echipă de fete și una de băieți, vor avea marea ocazie de a merge la Paris și de a trăi chiar din tribune emoțiile meciului România – Elveția, din data de 15 iunie, din cadrul UEFA EURO 2016TM.

Campionii se vor alege din cele 414 licee înscrise în competiție. Marea finală va avea loc în weekend-ul 4-5 iunie, în București, și va fi marcată de surprize și momente speciale dedicate tuturor vizitatorilor.

O noutate a ediției Cupa Coca-Cola 2016 este concursul dedicat suporterilor echipelor înscrise în competiție. Patru dintre aceștia au șansa să poarte steagul țării noastre pe Stade de France, la meciul de deschidere al UEFA EURO 2016TM, Franța – România. Concursul se adresează adolescenților cu vârste între 13 și 17 ani, care visează să trăiască emoția de a intra pe un stadion plin, în aplauzele a zeci de mii de oameni.

Mecanismul de participare este foarte simplu – doritorii trebuie să intre pe pagina de Facebook a competiției, să descopere postările dedicate acestui concurs și să se înscrie, arătând tuturor felul în care își susțin echipa favorită din cadrul Cupei Coca-Cola. Creativitatea va fi răsplătită și se acceptă orice formă de încurajare – text, imagine sau video.

Programul Cupei Coca-Cola 2016:

14 martie – 17 aprilie: Faza pe oraş

7 mai – 3 iunie: Faza regională. Meciurile vor avea loc în Târgu Mureș, Bacău, Oradea și Constanța.

4 – 5 iunie: Faza finală. Evenimentul se va desfășura în Bucureşti.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale şi Cercetării Ştiinţifice. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial – www.cupacoca-cola.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*